Kaiserka maková Bagetier 90 x 60 g
Kód: 335978Detailní popis produktu
Kaiserka maková. Hluboce zmrazený polotovar - běžné pečivo pšeničné.
Návod k přípravě: Pečivo vyjmeme z obalu, rozložíme na plech a necháme cca 20 minut rozmrazit. Poté plech vložíme do vyhřáté horkovzdušné pece a pečeme při teplotě 210 °C, na počátku s párou, po dobu 6–9 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na druhu použitého zařízení.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, pitná voda, ŽITNÁ mouka, pekařské droždí, řepkový olej, pekařský zlepšující přípravek (sušený PŠENIČNÝ kvásek, PŠENIČNÁ sladová mouka, zahušťovadlo: E 466, emulgátory: E 472e, slunečnicový lecitin, cukr, PŠENIČNÝ lepek, dextróza, sušená sladká SYROVÁTKA, sušený extrakt z JEČNÉHO sladu, stabilizátory: E 341, E 412, enzymy), jedlá sůl. Posyp: mák 3 %
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Běžné pečivo – kaiserky |
|---|---|
| Hmotnost: | 5.4 kg |
| EAN: | 8594073011060 |
| Země původu: | CZE |
| Balení: | 90 x 60 g |
| Expirace od výroby: | 360 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1067 |
| Tuky: | 4,3 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,4 g |
| Sacharidy: | 45 g |
| Cukry: | 2,8 g |
| Bílkoviny: | 8,8 g |
| Sůl: | 1,1 g |
| Alergeny: | 01a PŠENICE, 01b ŽITO, 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO |
| Stopová množství alergenů: | 12 SO2 A SIŘIČITANY, 01d OVES, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 05 ARAŠÍDY, 11 SEZAM, 13 VLČÍ BOB |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
