Gran Gnocchi di Patate 91% (bramborové noky) Surgital
Kód: 316081Detailní popis produktu
Vaječné noky s vysokým podílem bramborového pyré (91 %). Váha 1 kusu je 8,3 g, navářka 15 %. Vyrobeno v Itálii. Před přípravou nerozmrazujte. Návod k přípravě: Potřebné množství noků nasypte do vroucí osolené vody. Vyčkejte, než voda začne opět vřít, vařte 2 minuty, občas promíchejte. Doporučujeme použít 1 litr vody na 100 g noků. Produktová řada Laboratorio Tortellini zaručuje vysokou kvalitu těstovin. Na 1 kg mouky se používá 5–7 čerstvých vajec od slepic z volného výběhu.Bramborové pyré 91% [voda, bramborové vločky 38% (brambory 99%, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, koření), bramborový škrob], PŠENIČNÁ mouka typu “00“, VEJCE 1,5%, jedlá sůl, rýžová mouka na ošetření povrchu.
Vaječné bramborové noky, hluboce zmrazený polotovar. 1 ks = 8,3 g Návod na přípravu: Před přípravou nerozmrazujte. Nasypte do vroucí osolené vody. Vyčkejte, než začne voda opět vřít, vařte 2 minuty, občas promíchejte a sceďte. Doporučujeme použít 1 l vody na 100 g noků. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Rozmrazený výrobek uchovejte v chladničce při teplotě 0 °C až +5 °C a spotřebujte do 24 hodin. Uchování u spotřebitele: při teplotě -18°C a nižší viz minimální trvanlivost do Země původu: Itálie
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Gnocchi | 
|---|---|
| Hmotnost: | 6 kg | 
| EAN: | 08006967011372 | 
| Země původu: | ITA | 
| Balení: | 6 x 1 kg | 
| Expirace od výroby: | 720 | 
| Energetická hodnota kj/kcal: | 778 | 
| Tuky: | 1,0 g | 
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,4 g | 
| Sacharidy: | 37 g | 
| Cukry: | 7,2 g | 
| Vláknina: | 3,2 g | 
| Bílkoviny: | 4,7 g | 
| Sůl: | 0,76 g | 
| Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 03 VEJCE | 
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        