Filé porce z mořské štiky seafrozen (100 g) IQF Nowaco 1 x 5 kg
Kód: 139016Detailní popis produktu
Filé obsahuje 100 % masa z celých nemletých filet mořské štiky kanadské. Bez chemických přísad, bez přidané vody, bez kůže.
V kartonu 50 porcí po 100 g.
Filé NOWACO je tradičním českým výrobkem vyráběným v Kralupech nad Vltavou již od roku 2002.
Filé NOWACO je vždy vyrobeno z ryb vylovených profesionály v čistých mořích při západním pobřeží USA. Lodě jsou vybaveny špičkovou technologií, ve skutečnosti jsou to plovoucí zpracovny. Ihned po vylovení tak posádka začne ryby kuchat a filetovat. Nejpozději do dvou hodin jsou filety šokově zamrazeny. Jedině tak lze dosáhnout plné šťavnatosti, chuti a aroma, jako by ryba byla právě vylovena z moře.
Přestože může obsahovat drobné kosti, většinou žádné nemá.
Prémiové filé NOWACO obsahuje velké množství lehce stravitelných bílkovin a minerálů, naopak tuku obsahuje do 3 %.
Latinsky Merluccius productus.
Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek:
Z oceánu na talíř – rybí filé seafrozen Nowaco
Mořská štika kanadská (Merluccius productus).
Odloveno v moři. Oblast odlovu: FAO 67 (Tichý oceán).
Kategorie lovného zařízení použitého při rybolovu: vlečné sítě.
Země původu suroviny: USA
Mořská štika - rybí porce filé seafrozen, volně ložené, hluboce zmrazené,
50 porcí po 100 g.
Návod na přípravu:
Filé konzumujte po důkladné tepelné úpravě, vařením, dušením, pečením nebo smažením. Před přípravou nechte mírně rozmrazit.
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz datum minimální trvanlivosti
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mořské ryby |
|---|---|
| Hmotnost: | 5 kg |
| EAN: | 8594007918878 |
| Země původu: | USA |
| Balení: | 1 x 5 kg |
| Expirace od výroby: | 360 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 352 |
| Tuky: | 2,8 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g |
| Bílkoviny: | 15 g |
| Sůl: | 0,43 g |
| Alergeny: | 04 RYBY |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
| Vitamíny a minerální látky: | Jód 48,4 µg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
