Fazole červené EB Bonduelle 2250 g
Kód: 603065Detailní popis produktu
Červené fazole sterilované. Zpracovaná zelenina jednodruhová, sterilovaná.
Návod na přípravu:
Na páře: 3 minuty při 100 °C.
V konvektomatu: 15 minut při 160 °C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru
V hrnci: ohřát v nálevu 5 minut, scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
Na pánvi: prohřát a ochutit omáčkou podle vlastního výběru.
Za studena: scedit, propláchnout vodou a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
Skladujte při teplotě od +3 °C do +30 °C.
Země původu: Francie
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Konzervy – sterilovaná zelenina Bonduelle | 
|---|---|
| Hmotnost: | 2.2 kg | 
| Země původu: | FRA | 
| Balení: | 1 x 2250 g | 
| Hmotnost po odkapání: | 1560 | 
| Expirace od výroby: | 1080 | 
| Energetická hodnota kj/kcal: | 433 | 
| Tuky: | 0,7 g | 
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g | 
| Sacharidy: | 13 g | 
| Cukry: | 0,7 g | 
| Vláknina: | 6,3 g | 
| Bílkoviny: | 7,7 g | 
| Sůl: | 0,78 g | 
| Alergeny: | Neobsahuje | 
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
