Butterfish (máslová ryba) filet bez kůže 2–5 kg dle váhy
Kód: 191310Detailní popis produktu
Máslová ryba – filet. Rozmrazeno.
Skladujte při teplotě od 0 °C do +4 °C.
Informace pro spotřebitele o způsobech přípravy: nutná příprava nad teplotu 100 °C po dobu minimálně 15 minut, doporučené kuchyňské přípravy: smažení, grilování, zapékaní, ideální teplota přípravy je 150 °C, nepodávat v syrovém stavu.
Upozornění: Konzumace může způsobit nežádoucí gastrointestinální účinky.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Maso a ryby |
|---|---|
| Hmotnost: | 3.5 kg |
| Země původu: | VNM |
| Expirace od výroby: | 10 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 610 |
| Tuky: | 8,0 g |
| Bílkoviny: | 17 g |
| Sůl: | 0,10 g |
| Alergeny: | 04 RYBY |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
