Burrata Murgella – čerstvý italský sýr
Kód: 701359Detailní popis produktu
Přírodní pařený italský sýr ve slaném nálevu. Burrata znamená v italštině „máslová“. Jedná se o tradiční specialitu z oblasti Puglie. Velmi se podobá mozzarelle, je ale mnohem měkčí a jemnější. Burrata je tvořena vnějším váčkem, který se vyrábí podobně jako mozzarella, a plní se smetanou s malými kousky sýrové hmoty. Tato náplň se podle způsobu výroby (ruční trhání) nazývá stracciatella (stracciare = trhat). Pro svou lahodnou, sladce máslovou chuť se burrata často označuje jako královna mezi italskými mléčnými výrobky. Burrata se servíruje při pokojové teplotě. Po vyjmutí z chladu je nutné ji rychle spotřebovat. Praktické balení po jednom kusu v kyblíčku umožňuje připravit potřebný počet porcí.
Objednací lhůta cca 14 dnů.
Použití: k salátům, sušené šunce, křupavému chlebu, čerstvým rajčatům s olivovým olejem či ke špagetám. Vyrobeno v Itálii. Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek: Královna Burrata
Pasterované kravské MLÉKO, UHT SMETANA min. 35 %, mlékárenské kultury, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo.
Přírodní pařený italský sýr ve slaném nálevu. Obsah sušiny 32 %. Hmotnost: 1260 g (6 x 210 g) Hmotnost po odkapání: 720 g (6 x 120 g) Zboží s krátkou záruční lhůtou, určeno k přímé spotřebě. Skladujte a po otevření uchovejte při teplotě +0 °C až +4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Spotřebujte do: viz datum na původní etiketě Země původu: Itálie
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mozzarella a sýry na pizzu |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.7 kg |
| EAN: | 8014745012992 |
| Země původu: | ITA |
| Balení: | 6 x 120 g |
| Expirace od výroby: | 15 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 940 |
| Tuky: | 18 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 13 g |
| Sacharidy: | 1,1 g |
| Cukry: | 1,1 g |
| Bílkoviny: | 15 g |
| Sůl: | 1,5 g |
| Alergeny: | 07 MLÉKO |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
