Asiago DOP výseč – polotvrdý italský sýr
Kód: 701087Detailní popis produktu
Polotvrdý mladý italský sýr z kravského mléka s ochranným označením původu DOP. Vyrábí se v oblasti náhorní plošiny Asiago, v regionech Veneto a Trentino-Alto Adige. Někdy je také označován jako sýr z hor nebo alpský sýr, protože mléko se zpracovává v nadmořské výšce nad 600 metrů nad mořem. Sýr má světlou barvu, malé nepravidelné otvory a jemnou chuť. Zralost min. 25 dnů. Baleno ve fólii po cca 3,5 kg. Použití: strouhaný do polévek, omáček, na saláty a těstoviny, k zapékání, dále krájený do sendvičů nebo na předkrmy. Vyrobeno v Itálii.MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo, mlékárenské kultury.
Přírodní zrající sýr s chráněným označením původu. Obsah sušiny 44 %. Skladujte při teplotě +4 °C až +8 °C. Vyrobeno: v Itálii.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry |
|---|---|
| Hmotnost: | 3.5 kg |
| EAN: | 98001605002876 |
| Země původu: | ITA |
| Balení: | cca 3,5 kg |
| Expirace od výroby: | 90 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1527 |
| Tuky: | 30 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 21 g |
| Sacharidy: | <0,5 g |
| Cukry: | <0,5 g |
| Bílkoviny: | 24 g |
| Sůl: | 1,7 g |
| Alergeny: | 07 MLÉKO |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
