Vepřové koleno sous-vide Banquet
Kód: 708102Detailní popis produktu
Vepřové zadní koleno s kostí a částečně seříznutou kůží, tepelně upravené metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku a designové krabičce, hmotnost 800 g včetně výpeku (cca 15 %). V kartonu 6 krabiček. Výpek a šťáva jsou žádoucí součástí každého balení a můžete je využít na přípravu omáček, marinád, či na podlévání při pečení. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Vepřové koleno vyjměte z krabičky, sáček prohřejte 5 minut v horké vodě při 80 °C nebo v mikrovlnné troubě 3 minuty při výkonu 750 W. Koleno vyjměte z obalu a dejte ve vhodné nádobě dopéct do trouby předehřáté na 220 °C po dobu 20 minut do zlatavé barvy Tipy na marinádu: Do výpeku z balení přimíchejte 1 lžíci kečupu, 1 lžíci medu, pivo, dále koření podle chuti, např. uzenou papriku, česnek, tymián. Takto připravenou marinádou potírejte koleno při pečení. Tipy na přílohu: Čerstvý chléb, vařené nebo pečené brambory, kysané zelí, okurka, křen. Náš TIP: Do malé sklenky piva si dáme lžičku sladké papriky, lžičku medu, sůl, sušený česnek, mletý černý pepř a drcený jalovec. Koleno při dopékání potíráme po obou stranách a pečeme do zlatavé barvy. Namísto piva lze použít jako základ výpek z kolena, který je součástí balení. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:Vepřové koleno s kostí (90 %), kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Vepřové koleno zadní s kostí – Sous vide Banquet. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: 4,8 kg (6 x 800 g). Skladujte při teplotě od 0 ºC do +6 ºC. Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 6 x 800 g |
Expirace od výroby: | 45 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 943 |
Tuky: | 18 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 5,4 g |
Sacharidy: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 17 g |
Sůl: | 1,4 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 09 ZELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář