Kuřecí roláda sous-vide Banquet
Kód: 708601Detailní popis produktu
Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, tepelně upravená metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku a designové papírové krabičce, hmotnost balení 600 g včetně výpeku (cca 15 %). V prodejním kartonu 6 ks. Každá roláda je zabalená v potravinářské fólii, kterou je nutné před finální úpravou odstranit. Roláda obsahuje plátky anglické slaniny, listový špenát a nádivku z mletého vepřového masa a kostek šunkového salámu. Náplň vytváří na řezu velmi atraktivní barevný kontrast. Výpek a šťáva jsou žádoucí součástí každého balení a můžete je využít na přípravu omáček, marinád, či na podlévání při pečení. Návod na přípravu: Roládu vyjměte ze všech obalů, poté pečte společně s výpekem v předehřáté troubě při 200 °C po dobu 20 minut do získání zlatavé barvy. Roládu je možné péct vcelku nebo nakrájenou na plátky. Tip na přílohu: Dušená rýže, vařené brambory, bramborová kaše nebo listový salát. Náš TIP: Vybereme velmi drobné brambůrky do velikosti 4–5 cm. Ty uvaříme ve slupce společně se solí, slijeme a necháme zchladit. Na pánvi orestujeme slaninu, šalotku nakrájenou na měsíčky a přidáme brambůrky i se slupkou. Vše opékáme tak, aby brambůrky získaly nádhernou zlatavou barvu a byla cítit vůně, jako když jsou vytaženy přímo z pece. Při opékání můžeme použít část výpeku z rolády, který je součástí balení. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.Kuřecí maso min. 60 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, dextróza, česnek, cibule, paprika, přírodní aroma). Náplň min. 20 % - vepřové maso mleté, anglická slanina 7 % a šunkový salám (vepřové maso min. 55 %, voda, upravené vepřové kůže [vepřové kůže, voda, regulátory kyselosti: E 270, E 500, zahušťovadlo: E 415], škrob bramborový, dusitanová solící směs [jedlá sůl, konzervant: E 250, jodičnan draselný, protispékavá látka: E 535], nástřiková směs [stabilizátory: E 407, E 450, E 451, vepřová bílkovina, zahušťovadlo: E 1422, dextróza, kvasničný extrakt, antioxidant: E 316, látky zvýrazňující chuť a vůni: E 621, E 635], barvivo: E 150d, směs koření, kouřové aroma), špenátová směs 8 % (špenát listový a sekaný 80 %, plnotučné MLÉKO, voda, sušený MLÉČNÝ výrobek [sušený glukózový sirup, částečně ztužený SÓJOVÝ tuk, stabilizátory: fosforečnany draselné a polyfosforečnany, MLÉČNÉ BÍLKOVINY, emulgátory: E 471, E 472c, barviva: karoteny], SMETANA, rostlinný olej [slunečnicový a řepkový olej v různých poměrech], kukuřičný škrob, jedlá sůl, česnekový prášek, zahušťovadlo: guma guar, koření), VAJEČNÁ MELANŽ, STROUHANKA (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jodem [jedlá sůl, jodičnan draselný]), PŠENIČNÁ MOUKA, směs koření (jedlá sůl, česnek, HOŘČICE, kmín, koriandr, majoránka, sladká paprika, saturejka, chilli, rozmarýn). Podíl výpeku v balení cca 15 %.
Kuřecí roláda se slaninou a špenátem Sous-vide. Kuřecí maso s kůží bez kosti s náplní. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek s nádivkou, vakuově balený, chlazený. Skladujte při teplotě od 0 °C do +6 °C. Spotřebujte do: viz datum uvedený na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 6 x 600 g |
Expirace od výroby: | 45 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 748 |
Tuky: | 12 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 4,2 g |
Sacharidy: | 2,1 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 1,6 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 09 ZELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář