Hovězí líčka sous-vide Banquet
Kód: 708001Detailní popis produktu
Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny. Líčko je očištěné a uvařené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté. Nejjemnější hovězí maso, které chutná dětem i seniorům. Poměr masa a omáčky v balení cca 50/50. Baleno ve vakuovém sáčku a designové papírové krabičce, hmotnost balení 450 g včetně omáčky. V prodejním kartonu 6 krabiček. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Líčka vyjměte z krabičky, sáček prohřejte 20 minut v horké vodě při 80 °C. Prohřátá hovězí líčka vyjměte ze sáčku a servírujte v hlubokém talíři, např. na kopečku bramborového pyré přelité silnou omáčkou s kořenovou zeleninou. Tipy na servírování: Vyzkoušejte variace příloh, např. mačkané vařené brambory s jarní cibulkou nebo špecle s listovým špenátem. Náš TIP Oloupané brambory vaříme do měkka, na klasickou bramborovou kaši. Sterilovanou nebo předem uvařenou cizrnu necháme okapat. Na pánvi zpěníme slaninu, přidáme cizrnu a opékáme do získání hnědé barvy a vůně pečených čerstvých oříšků. Z vařených brambor vyšleháme bramborovou kaši s hrudkou másla a lžící smetany. Orestovanou cizrnu se slaninou velkou lžící nebo stěrkou jemně vmícháme do hotové a dochucené kaše a ozdobíme jarní cibulkou. K hovězím líčkům je bramborová kaše s jemnou vůní máslových oříšků ideální přílohou. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:Hovězí líčka 50 %, zeleninová směs (mrkev, pastiňák, CELER), voda, dextróza, zahušťovadlo: E1422, sušená zelenina (rajče, česnek, cibule), hrachová mouka, citrusová vláknina, koření, kvasnicový extrakt, ocet kvasný lihový, aroma, jedlá sůl, stabilizátor: E451, zahušťovadlo: E407a.
Hovězí líčka – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 40 %. Hmotnost: 2,7 kg (6 x 450 g). Skladujte při teplotě od 0 ºC do +6 ºC. Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 6 x 450 g |
Expirace od výroby: | 45 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 461 |
Tuky: | 4,6 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,8 g |
Sacharidy: | 4,0 g |
Cukry: | 1,0 g |
Bílkoviny: | 13 g |
Sůl: | 1,0 g |
Alergeny: | 09 CELER |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář