Hovězí líčka sous-vide Banquet

Kód: 708001
CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
974,10 Kč / balení 6 ks 847 Kč bez DPH 162,40 Kč / 1 ks
Expedice do 3 dnů
6 x 450 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny. Líčko je očištěné a uvařené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté. Nejjemnější hovězí maso, které chutná dětem i seniorům. Poměr masa a omáčky v balení cca 50/50. Baleno ve vakuovém sáčku a designové papírové krabičce, hmotnost balení 450 g včetně omáčky. V prodejním kartonu 6 krabiček. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Líčka vyjměte z krabičky, sáček prohřejte 20 minut v horké vodě při 80 °C. Prohřátá hovězí líčka vyjměte ze sáčku a servírujte v hlubokém talíři, např. na kopečku bramborového pyré přelité silnou omáčkou s kořenovou zeleninou. Tipy na servírování: Vyzkoušejte variace příloh, např. mačkané vařené brambory s jarní cibulkou nebo špecle s listovým špenátem. Náš TIP Oloupané brambory vaříme do měkka, na klasickou bramborovou kaši. Sterilovanou nebo předem uvařenou cizrnu necháme okapat. Na pánvi zpěníme slaninu, přidáme cizrnu a opékáme do získání hnědé barvy a vůně pečených čerstvých oříšků. Z vařených brambor vyšleháme bramborovou kaši s hrudkou másla a lžící smetany. Orestovanou cizrnu se slaninou velkou lžící nebo stěrkou jemně vmícháme do hotové a dochucené kaše a ozdobíme jarní cibulkou. K hovězím líčkům je bramborová kaše s jemnou vůní máslových oříšků ideální přílohou. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:
Hovězí líčka 50 %, zeleninová směs (mrkev, pastiňák, CELER), voda, dextróza, zahušťovadlo: E1422, sušená zelenina (rajče, česnek, cibule), hrachová mouka, citrusová vláknina, koření, kvasnicový extrakt, ocet kvasný lihový, aroma, jedlá sůl, stabilizátor: E451, zahušťovadlo: E407a.
Hovězí líčka – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 40 %. Hmotnost: 2,7 kg (6 x 450 g). Skladujte při teplotě od 0 ºC do +6 ºC. Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Země původu: CZE
Balení: 6 x 450 g
Expirace od výroby: 45
Energetická hodnota kj/kcal: 461
Tuky: 4,6 g
Nasycené mastné kyseliny: 1,8 g
Sacharidy: 4,0 g
Cukry: 1,0 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 1,0 g
Alergeny: 09 CELER
Stopová množství alergenů: Neobsahuje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz