Hovězí guláš sous-vide Banquet

Kód: 708002
CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
929,80 Kč / balení 6 ks 808,50 Kč bez DPH 155 Kč / 1 ks
Expedice do 3 dnů
6 x 500 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou. Určeno k okamžitému servírování bez nutnosti dalších úprav, stačí ohřát a přidat vhodnou přílohu. Baleno ve vakuovém sáčku a designové papírové krabičce, hmotnost 500 g. V prodejním kartonu 6 krabiček. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Balení guláše vyjměte z krabičky, sáček prohřejte 20 minut v horké vodě při 80 °C. Možnost ohřevu v mikrovlnné troubě, při výkonu 750 W po dobu 3 minut. Tip na přílohu: Čerstvý chléb, houskový knedlík nebo smažené bramboráčky. Náš TIP: Tmavý chléb nakrájíme na kostky cca 2 x 2 cm, čím více kůrek a částí z nich použijeme, tím lépe. Na 4 porce potřebujeme 600 g chlebových kostek. Chlebové kostky rozložíme na plech a krátce (cca 5 minut) opečeme v troubě při 180 °C. Vychladlé kostky nasypeme do mísy, přidáme 3 žloutky a lehce promícháme. Přidáme nasekanou petrželku, trochu mléka na zvlhčení a sůl. Ze zbylých bílků vyšleháme tuhý sníh a ten jemně vmícháme do připravené směsi. Vzniklá hmota by neměla být příliš mokrá, aby se tlakem daly tvořit koule v průměru cca 8 cm a dobře držely tvar. Připravené koule vaříme v páře cca 10–12 minut. Výsledné knedlíky chutnají velmi výrazně po chlebu a jsou vynikající nejen ke guláši, ale i k pokrmům ze zvěřiny či z králíka. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek: Gulášová revoluce
Gulášová šťáva 65 % (pitná voda, rajčatový protlak, restovaná cibule [sušená cibule, palmový olej, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl], řepkový olej, koření, látka zvýrazňující chuť a vůni: E 621, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sušený česnek, cukr, karamelový prášek [karamelový sirup, maltodextrin], hydrolyzovaný kukuřičný a řepkový protein, konzervant: E 202, zahušťovadlo: E 415, antioxidant: E 300, bylinky), hovězí maso 28 %, voda, řepkový olej, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.
Hovězí guláš sous vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Hmotnost: 3 kg (6 x 500 g). Skladujte při teplotě od 0 °C do +6 °C. Po otevření zpracujte do 48 hodin. Vyrobeno: v České republice.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Země původu: CZE
Balení: 6 x 500 g
Expirace od výroby: 45
Energetická hodnota kj/kcal: 362
Tuky: 3,7 g
Nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
Sacharidy: 2,9 g
Cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 10 g
Sůl: 1,3 g
Alergeny: 01a PŠENICE, 01 OBILNINY
Stopová množství alergenů: 09 CELER, 09 ZELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz