Hovězí guláš sous-vide Banquet
Kód: 708002Detailní popis produktu
Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou. Určeno k okamžitému servírování bez nutnosti dalších úprav, stačí ohřát a přidat vhodnou přílohu.
Baleno ve vakuovém sáčku a designové papírové krabičce, hmotnost 500 g. V prodejním kartonu 6 krabiček.
Vyrobeno v České republice.
Návod na přípravu:
Balení guláše vyjměte z krabičky, sáček prohřejte 20 minut v horké vodě při 80 °C. Možnost ohřevu v mikrovlnné troubě, při výkonu 750 W po dobu 3 minut.
Tip na přílohu:
Čerstvý chléb, houskový knedlík nebo smažené bramboráčky.
Náš TIP:
Tmavý chléb nakrájíme na kostky cca 2 x 2 cm, čím více kůrek a částí z nich použijeme, tím lépe. Na 4 porce potřebujeme 600 g chlebových kostek. Chlebové kostky rozložíme na plech a krátce (cca 5 minut) opečeme v troubě při 180 °C. Vychladlé kostky nasypeme do mísy, přidáme 3 žloutky a lehce promícháme. Přidáme nasekanou petrželku, trochu mléka na zvlhčení a sůl. Ze zbylých bílků vyšleháme tuhý sníh a ten jemně vmícháme do připravené směsi. Vzniklá hmota by neměla být příliš mokrá, aby se tlakem daly tvořit koule v průměru cca 8 cm a dobře držely tvar. Připravené koule vaříme v páře cca 10–12 minut. Výsledné knedlíky chutnají velmi výrazně po chlebu a jsou vynikající nejen ke guláši, ale i k pokrmům ze zvěřiny či z králíka.
Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření.
Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.
Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek:
Gulášová revoluce
Gulášová šťáva 65 % (pitná voda, rajčatový protlak, restovaná cibule [sušená cibule, palmový olej, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl], řepkový olej, koření, látka zvýrazňující chuť a vůni: E 621, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sušený česnek, cukr, karamelový prášek [karamelový sirup, maltodextrin], hydrolyzovaný kukuřičný a řepkový protein, konzervant: E 202, zahušťovadlo: E 415, antioxidant: E 300, bylinky), hovězí maso 28 %, voda, řepkový olej, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.
Hovězí guláš sous vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Hmotnost: 3 kg (6 x 500 g).
Skladujte při teplotě od 0 °C do +6 °C.
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Vyrobeno: v České republice.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 6 x 500 g |
Expirace od výroby: | 45 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 362 |
Tuky: | 3,7 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,6 g |
Sacharidy: | 2,9 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 10 g |
Sůl: | 1,3 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 09 ZELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.